1 November 2019

 

1 november 2019

 

Schijfjes Sint-Jakobsnoot vs foie gras

wintertruffels, knolselder

 

°° King Crabe in boter gebakken

grof zeezout, wintergroen

 

° Tonijn 'Yellow Fin', mi-cuit

emulsie van kreeft, acacia, 'ras al hanout'

 

Cappuccino van Zeeuwse mosseltjes

buikspek, gegrilde amandelschilfers, 'Petit Gris de Namur'

 

Haas vs Bloedworst

appel, wortels & rapen, wildjus

 

'Dame Blanche' by Saint Christophe

'potaarde', 'El Rey' Venezuela

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vruchten, notenbrood

(suppl. 15 euro)

 

Menu 2 vg'en, hg, dessert OF kaas (+€15)€ 65, met wijnen € 85

° Menu 3 vg'en, hg, dessert OF kaas (+€15) € 80, met wijnen € 105

°° Menu 4 vg'en, hg, dessert EN kaas € 120 met wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie