AFHAALMENU

AFHAALMENU

KERST - NIEUW

 

2023 - 2024

 

24 DECEMBER - 25 DECEMBER

31 DECEMBER - 01 JANUARI

 

Amuses:

- mousse van gebrande bloemkool vs gerookte paling

- 'Pulled Pork', zoete ui, bouillon

 

extra  (€ 30/100 gr)

pure Kingkrabsla 'Olivier'

 

Huisbereide terrine van foie gras

chutney, meergranentoost

OF

Carpaccio van coquille st jacques, Dieppe, knolselderij, wintertruffel, postelein ( € 10 pp)

 

* Noordzeetarbot vs Bisque d'homard

crispy kruiden, aardappelmousseline, bladspinazie

 

Hertenkalffilet op houtskool gegrild

'Doyenné du Comice' peertjes, 'Vergeten groente', wildjus, Duchesse

 

Chocolade 'Gianduja' vs 'Ametila Marcona'

hazelnoot, sablé

 

Mini boule de Berlin

 

Nice to know....

 

- Hertenkalffilet kan vervangen worden door: 1/2 kreeft (ong 400 gr), fijne groenten, fettuccine, pecorino ( +€ 20 pp)

 

- Zuurdesembrood € 5 (wij rekenen 1 broodje per 2 personen)

 

- Foie gras per 100 gr. € 38

 

- Geen wijzigingen mogelijk na 19/12/2023 voor kerst en na 26/12/2023 voor nieuwjaar!

 

Afhalen....

 

24 december tussen 10u en 13u

25 december tussen 9u30 en 11u

31 december tussen 10u en 13u

01 januari tussen 9u30 en 11u

 

BESTELLEN :

 

info@stchristophe.be (geen bevestiging = geen bestelling)

of 056 20 03 37 (geen whattsapp/messenger/instagram) 

 

Menu 2 amuses, foie gras, hert, dessert & sweet € 55

* Menu 2 amuses, foie gras, noorzeetarbot, hert, dessert & sweet € 65

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten