AFHAALMENU KERST/NIEUW

AFHAALMENU

 

KERST - NIEUW

 

-Mousse van licht gepekelde ham/roze besjes/komijn

- Kervel/Lavas/Postelein/soepje

 

'onze klassieker'

Terrine van foie gras

confituur van ui/rode biet, toost van noten & gedroogde vruchten

(foie gras kan worden vervangen door carpaccio van coquille, crème van pastinaak, wintertruffel (suppl. € 10pp))

 

Bouillabaisse van Europese kreeft

schelpjes, zeebaars, sliptong, krab, dragon/saffraan

 

Kabeljauwhaas ICELAND 'Akranes Label Viking'

winterse ratjetoe/mousseline/cremeux

woodbox

 

Belgisch Edelhertfilet

'Doyenné du Comice' peertjes/ Kervelwortel vs knolselder vs aardappel/Witlof/Wildjus/truffel

 

Caramel vs witte chocolade

Bloedsinaasappel/Dacquoise/Vanille

 

menu ZONDER kreeft € 45

menu MET kreeft € 55

 

Afhalen?

 

24/12 tussen 13u - 16u

25/12 tussen 9u30 - 11u

31/12 tussen 13u - 16u

01/01 tussen 9u30 - 11u

 

Wijzigingen & bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met 20/12/2021 voor kerst en tot en met 27/12/2021 voor nieuwjaar.

1 foodbox, geen leeggoed & met een woordje uitleg

 

ons zuurdesembrood: € 5 per stuk (1 broodje per 2 personen)

 

KIDSMENU

- pan con tomate (2 stuks per persoon)

Balletjes in tomatensaus met puree (knipoog naar onze pop up)

Chocolademousse 'Gianduja/speculoos

€ 25 per box

 

Bestellen?

 

- via mail info@stchristophe.be

- telefonisch 056 20 03 37

 

Wij kunnen niet aan alle allergiewensen/dieetwensen voldoen. Waarvoor onze oprechte excuses!

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten