Augustus - September

'Daurade Royal'

limoen, koriander, mosterdcress

 

°° King Crabe vs Belgische 'Osciètra' kaviaar

'au beurre', grof zeezout

 

'Bouchot' mosseltjes / truffel

buikspek, groene kruiden

 

° Noordzeetarbot

'sauce Vérilhac', polderaadappel, wit van prei

 

Duifje 'Clos du Roy', Anjou

eigen jus, crosness, 'lardo di colonatta', artisjok

 

Verse vijgen

sinaasappel, speculoos, vanille-ijs

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)            

 

Per tafel       

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85  

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150


Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie