Degustatiemenu

7 mei tem 16 juni

 

Bretoense kreeft, ganzenlever, zomertruffels

spinazie, gember, sojascheuten

 

°Handgepelde grijze, Zeebrugse garnalen,

Belgische 'Osciètra' kaviaar

 

Wilde zeebaars, op houtskool gegrilde kreeft

witte asperges ... bintjes

 

°° Verse kikkerbillen,

morieljes

 

1/2 Europese baby-kreeft (per 2 personen)

'Coeur de boeuf' tomaat, groene selder, 'au beurre'

OF

Kalfszwezerikje

Banyuls, zomerse paddenstoeltjes, kalfsjus, knolvenkel

 

West-Vlaamse aardbeien

'Smoothie', sorbet van framboos, granité van Mojito

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)

 

Per tafel

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie