Degustatiemenu

31 oktober tot en met 1 december

 

Schijfjes Sint-Jakobsnoot vs foie gras, wintertruffel, knolselder

 

°° King Crabe in boter gebakken, grof zeezout, wintergroen


Cappuccino van Zeeuwse mosseltjes, buikspek, amandelschilfers, Petits gris de Namur

 

° Tonijn 'Yellowfin', mi-cuit, emulsie van kreeft, acacia, 'ras al hanout'

 

Haas vs Bloedworst, appel, wortels en rapen, wildjus

 

Dame Blanche by Saint Christophe

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)

 

Per tafel

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie