Degustatiemenu

 

25 september tot en met 8 november 2020

 

'Black Angus' / ganzenlever / notensla / Pecorino / 'fleur de sel'

 

Sint Jakobsnootjes 'Dieppe' / kervelwortel / 'beurre noisette' / herfsttruffel

 

Blauwe kreeft / paddenstoeltjes / eigen nat vs cremeux / dragon

 

°Kaviaar

 

Patrijs (tem 14/10) / Fazant (van 14/10 tem 8/11)

witlof / appel / peterseliewortel / sauce Calvados

 

Soufflé van Amaretto

(dessertwijn € 10)

 

OF

 

Onze uitgelezen kaaskar

ambachtelijke kazen geselecteerd door Sophie

gedroogde vruchten, notenbrood 

kaas ipv dessert suppl. € 15

(glaasje Madeira € 10)

 

Menu 2 voorgerechten, dessert € 65, met aangepaste wijnen € 85

Menu 3 voorgerechten, dessert € 80, met aangepaste wijnen € 105

°Menu 4 voorgerechten (+ kaviaar/kaas) € 120, met aangepaste wijnen  € 150

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten