Degustatiemenu

9 februari tot en met 15 maart

 

Tartaar van Angus Beef 'Grand Cru'/rode biet

 

°Sint Jakobsnootjes / gebrande ui/peterseliewortel


Skrei 'flyshoot', Noorse Fjörden, handgepelde Zeebrugse...

 

°° Poperingse hoppescheuten, gepocheerd bio hoeve-eitje, mousseline

 

Duifje 'Clos du Roy', Anjou, grondwitlof, paddenstoeltjes

 

Panna cotta van mango vs passievrucht

(1 glas dessertwijn € 10)

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)

 

Per tafel

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie