Degustatiemenu

11 januari tot en met 9 februari

 

Oosterschelde 'Goudplaat' paling, Foie gras, rode bietjes, gerookt/rauw/gekookt

 

°° Gillardeau oesters, botertoast, Belgische 'Osciètra' kaviaar


°Ijslandse langoustine 4/7 kg, ratatouille, 'lardo di colonnata', eigen jus, pâtes

 

'Bar de Ligne', + 4kg, in olijfolie gebakken

 

Kalfszwezerikje, hoevboter, paddenstoeltjes, kalfsjus, banyuls

 

'Moëlleux au chocolat', Ecuqdor, 'potaarde', vanille-ijs

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)

 

Per tafel

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie