Degustatiemenu

18 juni tot en met 4 augustus

 

Tartaar van 'Californisch Angus' 

5 weken gerijpt, rode bietjes, 'old fashion', Belgische friet

 

°°  Belgische Osciètra kaviaar


Zeebarbeel 'Méditerranée

Vadauvan, trostomaatjes, zuiderse toets

 

° Grietbot 'à la plancha'

zomerse structuren

 

Bresse - kip, Ganzenlever, Zomertruffel

salsa van wortel, gevogeltejus

 

Citroentaartje 'limoncello'

meringue, sorbet

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)

 

Per tafel

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie