Degustatiemenu

20 augustus t.e.m 30 september

 

Tartaar van Ijslandse langoustines, King Crabe, limoen, koriander

(+ Belgische Kaviaar, suppl. 10 euro)

 

Bouchot mosseltjes, buikspek, verse zomertruffel, selderij


° Noordzeetarbot, zomerse structuren , Vérilhac, polderaardappel

 

°° Verse kikkerbillen, morieljes

 

Duifje 'Clos du Roy', Anjou, artisjok, krokantjes, paddenstoeltjes

 

Cavaillon vs Mango vs Passievrucht

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)

 

Per tafel

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie