Afhaalmenu feestdagen

Afhaalmenu

Kerst & Nieuw @ Saint Christophe

 

amuses:

°Olijven 'Navarra'

° Soepje van kervel, lavas, postelein

° Mini Videe van Bressekip, 'Ras al hanout', Pecorino

 

'Onze' terrine van foie gras (ganzenlever)

chutney/meergranen/gedroogde vruchten/ noten toost

OF

Gebakken coquilles st Jacques 'Dieppe', wintergroen, zwarte truffel, witte wijnsaus (+€ 10)

 

* Bouillabaisse 'Olivier'

Kreeft, Kabeljauw'Akranes label', 'Bouchots' mosseltjes, zalm 'Line Catch', rouille/saffraan

 

Hertenkalffilet

'Doyenné du Comice' peertjes, 'cheesy potato', Bretonse wortel, 'Pepper' wildsaus

 

5 # geraffineerde Kazen 'Sophie', compote van vijgen, campagnebrood (+€20)

 

Vanille/passievrucht/Amalfi citroen/biscuit

 

'Tijgersoes - Gianduja chocolade'

 

Menu 3 amuses, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert & sweet € 55 pp

* Menu 3 amuses, 2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert & sweet € 65 pp

 

Zuurdesembrood € 5 (1 broodje per 2 personen)

Foie gras per 100 gr : € 32

Hertenkalf kan worden vervangen door :

Tarbot/gedroogde kaviaar/fijne groentjes/ aardappelmousseline, beurre blanc (+€ 20 pp)

 

Afhaalmenu's zijn mogelijk op kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond, nieuwjaarsdag.

Wijzigingen mogelijk tot max. 5 dagen voor afhaling!!

 

Hou er rekening mee dat de kans bestaat dat we vroegtijdig afsluiten!

 

Bestellen?

1. telefonisch 056 200 337

2. per mail info@stchristophe.be (bij voorkeur)

 

Betalen?

1. cash ter plaatse

2. per overschrijving

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten