Feestdagen @ Saint-Christophe
Afhaal 'à la carte' feestdagen NEW
AFHAAL
A LA CARTE
FEESTDAGEN
amuses:
-Hartige soeze met crème van zachte roomkaas , 'Ras al Hanout', quinoa € 2.50/stuk
-Croque van Fazanthen, Pecorino, wintertruffel € 4/stuk
-Licht romig knolseldersoepje, olie van zurkel € 4/stuk
- Verse 'Fish & Chips', kabeljauwhaas met tartaar 'Olivier' (10st/€25)
Voorgerechten:
- 'Onze' terrine van foie gras (ganzenlever) (€32/100gr)
- toost/chutney voor bij foie € 4 pp
- Ceviche van coquille st Jacques, knolselderij, dressing van 'green herbs' € 24
- Jonge tarbot, crispy prei, 'Honey musterd' vs kreeftenjus, mousseline, geroosterde hazelnoot € 20
Hoofdgerechten:
- Edelhertfilet, gemarineerd, gegrild op houtskool, 'Doyenné du Comice' peertjes, 'cheesy Duchesse', groene peper/wildsaus € 30
- Wilde zeebaars, fijne groentjes, zwzrte rijst, 'beurre blanc', olie van winterpostelein € 28
Dessert:
- 'Essenza' / zijdezachte mascarpone/ espresso/ krokante amandel € 9
i.s.m Patissier Niek Bossaert
- 5# geraffineerde kazen 'Sophie', compote van vijgen, campagnebrood € 15
Zuurdesembrood (1 broodje per 2 personen) € 5
Afhalen?
24/12 - 25/12
31/12 - 01/01
Bestellen?
info@stchristophe.be
Wijzigingen mogelijk tot maximum 5 dagen voor afhaling!
Kerst & Nieuw @ Saint-Christophe
Menu
Kerst & Nieuw
2025-2026
amuses
Frisse ravioli van Europese kreeft
boekweit, dressing van green herbs, courgette , # kaviaar
Tarbot, Sint Jakobsnootjes 'Dieppe'
mousseline van polderaardappel, 'beurre blanc'/ honey musterd, gegrilde hazelnoot, prei
Hertenkalffilet
Tapa Bomba, winterse structuren, 'Doyenné du Comice ' peertjes, wildjus
Chocolade 'Gianduja', gezouten caramel, vanille 'Madagascar'
# sweets voor bij de koffie ...
€ 90 (+ geselecteerde wijnen € 30)
Extra gerecht:
Opgeklopte polderaardappel, handgepelde Zeebrugse garnalen, 'Royal Belgium Platinum Caviar' € 30
Dit menu is mogelijk op:
25/12 - 26/12
01/01 - 02/01 - 03/01 - 04/01
Oudejaarsavond @Saint-Christophe
Menu
Oudejaarsavond
31/12/2025
# amuses / champagne / mocktail
Frisse lasagne van Europese kreeft, courgette, 'Green herbs' dressing, 'Platinum' kaviaar
Tarbot vs 'Coquille St Jacques'
'beurre blanc', winterse structuren, gegrilde hazelnoot
Hertenkalfnootjes gelakeerd, winters 'Doyenné du Comice', Tapa Bomba, wildjus
Chocolade 'Gianduja', gezouten caramel, vanille 'Madagascar'
Champagne
# sweets / koffie
€ 170 pp
apero / water / menu / wijn / koffie incl
Wijnen en water tot en met hoofdgerecht incl.
Aanvang 19u30 stipt
Graag sluiten we af om 01u00