Afhaal 'à la carte' feestdagen NEW
AFHAAL
A LA CARTE
FEESTDAGEN
amuses:
-Hartige soeze met crème van zachte roomkaas , 'Ras al Hanout', quinoa € 2.50/stuk
-Croque van Fazanthen, Pecorino, wintertruffel € 4/stuk
-Licht romig knolseldersoepje, olie van zurkel € 4/stuk
- Verse 'Fish & Chips', kabeljauwhaas met tartaar 'Olivier' (10st/€25)
Voorgerechten:
- 'Onze' terrine van foie gras (ganzenlever) (€32/100gr)
- toost/chutney voor bij foie € 4 pp
- Ceviche van coquille st Jacques, knolselderij, dressing van 'green herbs' € 24
- Jonge tarbot, crispy prei, 'Honey musterd' vs kreeftenjus, mousseline, geroosterde hazelnoot € 20
Hoofdgerechten:
- Edelhertfilet, gemarineerd, gegrild op houtskool, 'Doyenné du Comice' peertjes, 'cheesy Duchesse', groene peper/wildsaus € 30
- Wilde zeebaars, fijne groentjes, zwzrte rijst, 'beurre blanc', olie van winterpostelein € 28
Dessert:
- 'Essenza' / zijdezachte mascarpone/ espresso/ krokante amandel € 9
i.s.m Patissier Niek Bossaert
- 5# geraffineerde kazen 'Sophie', compote van vijgen, campagnebrood € 15
Zuurdesembrood (1 broodje per 2 personen) € 5
Afhalen?
24/12 - 25/12
31/12 - 01/01
Bestellen?
info@stchristophe.be
Wijzigingen mogelijk tot maximum 5 dagen voor afhaling!