Afhaal 'à la carte' feestdagen NEW

AFHAAL

A LA CARTE

FEESTDAGEN

 

amuses:

 

-Hartige soeze met crème van zachte roomkaas , 'Ras al Hanout', quinoa € 2.50/stuk

-Croque van Fazanthen, Pecorino, wintertruffel € 4/stuk

-Licht romig knolseldersoepje, olie van zurkel € 4/stuk

- Verse 'Fish & Chips', kabeljauwhaas met tartaar 'Olivier' (10st/€25)

 

Voorgerechten:

 

- 'Onze' terrine van foie gras (ganzenlever) (€32/100gr)

- toost/chutney voor bij foie € 4 pp

- Ceviche van coquille st Jacques, knolselderij, dressing van 'green herbs' € 24

- Jonge tarbot, crispy prei, 'Honey musterd' vs kreeftenjus, mousseline, geroosterde hazelnoot € 20

 

Hoofdgerechten:

 

- Edelhertfilet, gemarineerd, gegrild op houtskool, 'Doyenné du Comice' peertjes, 'cheesy Duchesse', groene peper/wildsaus € 30

- Wilde zeebaars, fijne groentjes, zwzrte rijst, 'beurre blanc', olie van winterpostelein € 28

 

Dessert:

 

- 'Essenza' / zijdezachte mascarpone/ espresso/ krokante amandel € 9

i.s.m Patissier Niek Bossaert

- 5# geraffineerde kazen 'Sophie', compote van vijgen, campagnebrood € 15

 

Zuurdesembrood (1 broodje per 2 personen) € 5

 

Afhalen?

24/12 - 25/12

31/12 - 01/01

 

Bestellen?

info@stchristophe.be

 

Wijzigingen mogelijk tot maximum 5 dagen voor afhaling!

 


 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten