Take away 12/13/14 februari Valentijn

FOODBOX
vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 febuari
amuse:
Gillardeau oester n°2, dressing van citrus/krokantje
'Veggie', Bavarois van tomaat, gepekeld sardientje
Extra amuses:
Mini pommes moscovite/Belgische Osciètra kaviaar 10 gr
Gefruite risotto & truffel/mayo van cêpes
(suppl. € 20pp)
Rolletje van Bretoense kreeft, ganzenlever, sojascheuten & gember, spinazie, dressing
crispy herbs & spices
Poperingse hoppescheuten
Handgepelde Zeebrugse garnalen, mousseline saus, gepaneerd bio hoeve-ei
(suppl. € 30 pp)
Angus Grand Cru
semi-dry aged, BBQ
Courgette vs ratatouille
Gratin Dauphinois
Botersausje
Sweet Valentine
creatie van patissier Dimitri Vandweghe
Tartine Russe
€ 50 pp
bestellen graag voor donderdag 12u
via info@stchristophe.be
afhalen op vrijdag , zaterdag en zondag tussen 10u en 12u
Reserveren
VOOR RESERVATIES VANAF 8 PERSONEN,
GELIEVE ONS TELEFONISCH TE CONTACTEREN OP +32 56 20 03 37