Kaart

Voorgerecht

 

Salade v Blauwe kreeft, Foie gras, truffels, sinaasappelboter, brioche 

€40

 

Witte asperges, in boter gebakken, grote IJslandse langoustines (marktaanvoer) 

€50

 

Carpaccio v Wagyu, notensla, foie gras, Parmezaan (old fashion)

€35

 

Tomaat vs. Zeebrugse, handgepelde, grijze garnalen (triple A) Klassieker !

€45

 

Belgische ‘Osciètra’ kaviaar, geplette ‘Rattes du Touquet’

€90

Hoofdgerecht vlees

 

Wagyu beef (cat. 8, semi dry-aged), in hoeveboter, friet, sjalot/rode wijn

€80

 

Hartkalfszwezerik, krokant gebakken, spinazie, Banyuls, truffelpuree

€40

 

Hoofdgerecht vis

 

Noordzeetarbot  gepocheerd, jonge spinazie, sauce Vérilhac, Belgische Osciètra kaviaar/ Geplette Rattes du Toucquet   

€95

 

1/2 Blauwe kreeft 'Thermidor' (800/900gr), mousseline van aardappel, per 2 personen

€55 pp

Nagerecht

 

‘Smoothie’ v West-Vlaamse aardbeien, sorbet v framboos, granité ‘Mojito’

€15 ‍

 

‘Dame Blanche’ 

€17 ‍

 

Bavarois van citroen 'Limoncello', meringue italienne, sinaasappelzeste

€16

 

Onze uitgelezen kaaskar, notenbroodje, fris slaatje, vijgenconfituur

€20

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie