menu
Lunch @ Saint-Christophe
LUNCH
€ 39
23 september - 26 september
Gebakken Sint Jakobsnootjes, wortel, 'honey mosterd' sausje
Hartkalfszwezerikje, aardappelmousseline, truffel, bladspinazie, Banyuls
Oeuf '69' (+)
of
kaaskar 'Sophie'(+)
7
Menu 55 - vanaf 16 september
MENU
€ 55
vanaf 16 september
Amuses

VOORGERECHTEN
- Terrine van foie gras / notenbrood/ gedroogde vruchten/ chutney (klassieker)
- Crispy bladerdeeg / Italiaanse sardientjes / ansjovisboter / compot tomaat
- 2x Coquille St Jacques / carpaccio / gebakken / knolselder/ herfsttruffel (+€15)
2E VOORGERECHT
° Geplette 'Rattes du Roucquet'/ belgische 'Osciètra' kaviaar 'Platinum' (+€ 25)
HOOFDGERECHTEN
- Splendid shot / schorseneer 'speciaal' / aardappel / calvadossaus
- Catch of the day
- "La Perle Blanche", rib eye, on the side, aardappel / tijm & laurier/ herfsrgroente (per 2p/+€35)
DESSERT
-Oeuf '69' (+€8)
- Chocolade Gianduja vs gezouten caramel vs vanille 'Madagascar'
- Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€20)
Per Tafel
DINING CITY SEPTEMBER
DINING CITY
vanaf 16 september
ENKEL RESERVEREN VIA DININGCITY.BE
lunch : €50 3 pré-starters/ + 3 gangen
diner: € 65 3 pré-starters/ + 4 gangen
3 pré-starters
2 x Coquille St Jacques / Carpaccio / knolselder / herfsttruffel
Geplette 'Rattes du Toucquet' / Belgische 'Osciètra' kaviaar 'platinum' (+)
'Splendid shot' / schorseneer 'speciaal' / aardappel/ calvadossaus
Chocolade 'Gianduja' vs gezouten caramel vs vanille 'Madagascar'
Kaaskar "Sophie"/garnituur/notentoost ipv dessert + € 20
Kaaskar 'Sophie' & Dessert +€ 30
Menu Olivier
SC
Menu
OLIVIER
Pré - starter
Terrine de foie gras / notenbrood & gedroogde vruchten / chutney (€ 17 pp)
2 x Coquille St Jacques / carpaccio / gebakken/ knolselder / herfsttruffel
Geplette 'Rattes du Toucquet' / belgische Osciètra kaviaar 'Platinum'
Splendid shot : schorseneer 'speciaal' / aardappel/ Calvadossaus
Chocolade 'Gianduja' vs gezouten caramel vs vanille Madagascar
€ 85
Per tafel