menu
Lunch @ Saint-Christophe
LUNCH
€ 39
4 november - 7 november
Sint Jakobsnootjes / truffel / knolselderij
Hazenrug / Doyenné / grondlof / aardappel
Something sweet (+)
of
kaaskar 'Sophie'(+)
7
Menu 55 - vanaf 29 oktober
MENU
€ 55
vanaf 29 oktober
Amuses

VOORGERECHTEN
- Terrine van foie gras / notenbrood/ gedroogde vruchten/ chutney (klassieker)
- Gebakken 'Coquilles Saint Jacques' Dieppe / aardappelmousseline / 'Beurre blanc' /paddenstoeltjes / lardo di colonnata (+€10)
- Cappuccino van Bouchot mosseltjes , 'Petits gris de Namur', gegrilde amandel
2E VOORGERECHT - fingerfood
° Croquette van risotto, verse wintertruffel, eekhoorntjesbrood, pecorino (+€ 20)
HOOFDGERECHTEN
- Fazantenhen, baby-witlof, 'pommes dauphins', calavadossaus, jonagold (per 2p/ +€10pp)
- Kabeljauwhaas 'Akranes label', # structuren kaviaar, mousseline, geroosterde hazelnoot 'Piemonte' (+€ 8)
- Splendid shot (wat de jacht ons brengt)
DESSERT
-Oeuf '69' (+€8) i.s.m. Patissier Niek Bossaert
- Sugar & Sweet
- Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€20)
Per Tafel
Menu Olivier
SC
Menu
OLIVIER
Pré - starter
'Croquette' van risotto, verse wintertruffel, eekhoorntjesbrood, pecorino (+€ 20))
Terrine van foie gras / Notenbrood / Gedroogde vruchten / chutney
Gebakken coquilles 'Dieppe' / aardappelmousseline / beurre blanc/ paddenstoeltjes / lardo di colonnata
Splendid shot .... wat de jacht ons brengt
Oeuf '69' i.s.m Patissier Niek Bossaert
€ 85
Per tafel