Menu 24 september - 11 november

MENU

 € 55

extra to share:

Terrine van foie gras/notenbrood/chutney to share (€30/2p)

Bisque d'homard 'à l'ancienne' (€ 25/2 pers)

 


VOORGERECHTEN

Sint-Jakobsnootjes/wortel/beurre blanc/paddenstoeltjes (+€ 10)

Grote Ijslandse langoustine/herfsttruffel/ganzenlever/spinazie (+ € 15)

Pasta truffes

 

 

2° VOORGERECHT

 

Kabeljauw 'Akranes Label'/saffraan/ Belgische 'Osciëtra' kaviaar/ 'Rattes du Toucquet' (+ € 30)

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

'Splendid Shot'/ herfststructuren/ ganzenlever ' à la plancha' (+€ 15)

Chateaubriand Holstein / bloemkool / aardappel/ vleesjus (+ € 10)

Rog/ citroen/ aardappelmousseline/ kapper/venkel

 

DESSERT

 

Tiramisu 'but different'

Sugar & Sweet

Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€20)

 


Koffie/thee met sweets € 8
 

Per Tafel

 

wijnarrangement + € 25 / €30

Driver Seats drinks + € 20

Non alchohol botanical coktail € 15/glas

Glaasje Madeira bij de kaas € 10/€ 20

limoncello/arancello bij het dessert € +€14

 


Vanaf 7 personen vragen wij vriendelijk om een vast menu op te stellen.


 




 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten