Menu 55 - vanaf 29 oktober
MENU
€ 55
vanaf 29 oktober
Amuses

VOORGERECHTEN
- Terrine van foie gras / notenbrood/ gedroogde vruchten/ chutney (klassieker)
- Gebakken 'Coquilles Saint Jacques' Dieppe / aardappelmousseline / 'Beurre blanc' /paddenstoeltjes / lardo di colonnata (+€10)
- Cappuccino van Bouchot mosseltjes , 'Petits gris de Namur', gegrilde amandel
2E VOORGERECHT - fingerfood
° Croquette van risotto, verse wintertruffel, eekhoorntjesbrood, pecorino (+€ 20)
HOOFDGERECHTEN
- Fazantenhen, baby-witlof, 'pommes dauphins', calavadossaus, jonagold (per 2p/ +€10pp)
- Kabeljauwhaas 'Akranes label', # structuren kaviaar, mousseline, geroosterde hazelnoot 'Piemonte' (+€ 8)
- Splendid shot (wat de jacht ons brengt)
DESSERT
-Oeuf '69' (+€8) i.s.m. Patissier Niek Bossaert
- Sugar & Sweet
- Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€20)
Per Tafel