Menu 55 - vanaf 29 oktober

MENU

 € 55

vanaf 29 oktober

 

Amuses

 


VOORGERECHTEN

- Terrine van foie gras / notenbrood/ gedroogde vruchten/ chutney (klassieker)

- Gebakken 'Coquilles Saint Jacques' Dieppe / aardappelmousseline / 'Beurre blanc' /paddenstoeltjes / lardo di colonnata (+€10)

- Cappuccino van Bouchot mosseltjes , 'Petits gris de Namur', gegrilde amandel


 

 

2E VOORGERECHT - fingerfood

 

° Croquette van risotto, verse wintertruffel, eekhoorntjesbrood, pecorino (+€ 20)

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

- Fazantenhen, baby-witlof, 'pommes dauphins', calavadossaus, jonagold (per 2p/ +€10pp)

- Kabeljauwhaas 'Akranes label', # structuren kaviaar, mousseline, geroosterde hazelnoot 'Piemonte' (+€ 8)

- Splendid shot (wat de jacht ons brengt)


 

 

 

DESSERT

 

-Oeuf '69' (+€8) i.s.m. Patissier Niek Bossaert

- Sugar & Sweet

- Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€20)

 

 


 

Per Tafel

 

 

 



 




 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten