Nieuws

Februari

 

Tartaar van Angus Beef 'Grand Cru'/rode biet

 

° Sint-Jakobsnootjes / gebrande ui / peterseliewortel

 

Skrei 'Flyshoot', Noorse Fjörden, handgepelde Zeebrugse ...

 

°° Poperingse hoppescheuten, gepocheerd bio-hoeve-eitje, mousseline

 

Duifje 'Clos du Roy' , Anjou, grondwitlof, paddenstoeltjes

 

Panna cotta van mango vs passievrucht

dessertwijn suppl. € 10

OF

Kaaskar 'Van Tricht', notenbrood

suppl. € 15

Madeira (suppl.€ 10)

 

2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert of kaas (suppl. € 15) € 65 met wijnarr. € 85

3 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert of kaas (suppl.€ 15) € 80 met wijnarr. € 105

4 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert en kaas € 120 met wijnarr  € 150

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie