November

November

 

2 november tot en met 1 december

 

Schijfjes Sint-Jakobsnoot vs foie gras

wintertruffels, knolselder

 

°° King Crabe in boter gebakken

grof zeezout, wintergroen

 

°Tonijn 'Yellow Fin', mi-cuit

emulsie van kreeft, acacia, 'ras al hanout'

 

'Capuccino' van Zeeuwse mosseltjes

buikspek, gegrilde amandelschilfers, 'Petits Gris de Namur'

 

Haas vs bloedworst

appel, wortels & rapen, wildjus

 

'Dame Blanche' by Saint Christophe

'potaarde', El Rey, Venezuela

 

EN/OF

 

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vruchten, notenbrood (suppl. € 15 pp)

 

2 vg'en, hg, dessert € 65, met wijnen € 85

3 vg'en, hg, dessert € 80, met wijnen € 105

volledig menu €120 met wijnen € 150

 

Per tafel


Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie