Oktober

Oktober

 

Tartaar van Californisch Angus Beef

semi dry-aged, rode bietjes, mosterdzaad

 

° Belgische 'Osciètra' kaviaar

'Rattes du Toucquet' aardappel, bieslook

 

Gebakken 'Coquille St-Jacques'

paddenstoeltjes, knolselderij, knoflook

 

° 1/2 Baby-langoust 'Caraïben'

au beurre, 'fleur de sel', eigen nat

 

Fazant, op vel gebakken

appel, witlof, crispy ui, 'Sauce Calvados'

 

Soufflé à l'ancienne

amaretto

 

EN/OF

 

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vruchten, notenbrood (suppl. € 15 pp)

 

menu 2 vg'en, hg,dessert € 65 , met wijnen € 85

menu 3 vg'en, hg, dessert € 80, met wijnen € 105

volledig menu € 120, met wijnen € 150


Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie