Summer-Vibes

Tartaar v Californisch Angus Beef

5 weken rijping, rode bietjes, ‘old fashion’ Belgische friet    

 

°°King-Crabe vs Belgische ‘Osciètra’ kaviaar

‘au beurre’, grof zeezout    

 

Zeebarbeel ‘Méditerranée’

‘Vadauvan’, trostomaatjes, Zuiders toetsen    

 

°Grietbot ‘à la plancha’

zomerse structuren    

 

Bresse-kip / Ganzenlever /Zomertruffel

salsa v wortel, gevogeltejus    

 

Citroentaartje ‘limoncello’

‘meringue’, sorbet

OF/EN

Onze uitgelezen kaaskar

gedroogde vuchten, notenbrood

(suppl. € 15)            

 

Per tafel       

 

Menu 2 vg’en, hg, dessert of kaas € 65, met aangepaste wijnen € 85  

°Menu 3 vg’en, hg, dessert of kaas € 80, met aangepaste wijnen € 105

°°Menu volledig, met dessert én kaas € 120, met aangepaste wijnen € 150


Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie